Team.

Het team van Crescera bestaat uit een evenwichtige mix van financieel experts en management consultants. Wij vullen elkaar vanuit onze achtergrond, ervaring en netwerk zodanig aan, dat wij als geen ander de mogelijkheden binnen de markt kennen. Dit stelt ons in staat om voor u altijd een passende financiering te realiseren, tegen de best mogelijke voorwaarden.

Tom Bregman

Partner.

tom@crescera.nl
+31 6 237 18 107

Mijn expertise omvat bedrijven uit de zakelijke dienstverlening, hotellerie, retail, gezondheidszorg, vastgoed en handelsbedrijven. Het onderhandelen om tot een optimaal resultaat te komen waarmee alle partijen comfortabel zijn, heeft voor mij de hoogste prioriteit. Ook in de functie van restructurer bij Rabobank waar ik tot 2018 zeven jaar heb gewerkt waren deze eigenschappen onmisbaar. Souplesse en oog voor de klant enerzijds en kennis van de financieringsmarkt anderzijds zorgen ervoor dat ik als uw debt advisor de juiste deal realiseer.

 • Strategisch gesprekspartner
 • Sterk in het overbruggen van verschillen en het sluiten van deals
 • Altijd gericht op klantbelang 

Arjan de Wit

Partner.

arjan@crescera.nl
+31 6 129 79 927

In de zeven jaar tot januari 2018 was ik bij Rabobank Financial Restructuring & Recovery (FR&R) verantwoordelijk voor verschillende herstructureringstransacties van internationale beursgenoteerde en middelgrote ondernemingen en lid van de kredietcommissie binnen FR&R. Met scherpe analyses ben ik in staat om complexe problemen tot de kern terug te brengen. Mijn oplossingen zijn origineel, bestendig en gebaseerd op uitgebreide kennis van de verschillende financieringsmogelijkheden. Als uw debt advisor zet ik mijn uitgebreide netwerk en kennis van de (her)financieringsmarkt optimaal voor u in.

 • Meer dan 20 jaar ervaring in het bankwezen
 • Kent de wegen voor bedrijfsfinanciering, voor kleine en grote bedrijven
 • Sterk in het vinden van originele oplossingen

Andert van Gorkum

Partner.

Andert@crescera.nl
+31 6 220 85 529

Het begeleiden en adviseren van (middel)grote bedrijven en instellingen met complexe financiële en strategische uitdagingen vormt de rode draad in mijn carrière. Na eerst 10 jaar in verschillende functies bij ABN Amro te hebben gewerkt, ben ik in 2010 overgestapt naar Deutsche Bank. Daar ben ik werkzaam geweest op de afdeling Financial Restructuring en Recovery. Daar begeleide ik ondernemingen in zwaar weer.
Ik krijg energie van de klik met de ondernemer en directie. Daarom maakte ik in 2017 de overstap naar de andere kant van de tafel. Sindsdien adviseer ik dga’s, bedrijven en instellingen en kan ik het klantbelang optimaal behartigen. Daarbij komt mijn financiële en juridische achtergrond goed van pas.
Bij mijn advisering hanteer ik een nuchtere, zakelijke en praktische aanpak. Goede communicatie vind ik daarbij van groot belang. Ook waak ik ervoor dat het menselijk aspect niet uit het oog wordt verloren.
Met mijn achtergrond en mijn jarenlange ervaring met (her)financierings- en (her)structureringsvraagstukken, kan ik u optimaal van dienst zijn.

 • Persoonlijk betrokken
 • Pragmatische en resultaatgerichte aanpak
 • Klantbelang voorop

Mattijn Ebbing

Partner.

Mattijn@crescera.nl
+31 6 468 08 084

Ik heb vele jaren ervaring met het analyseren van complexe probleemsituaties bij (internationale) ondernemingen. Mijn kracht zit hem in het vinden van pragmatische en solide oplossingen bij uitdagende vraagstukken. Ik heb een financiële achtergrond en werkte o.a. bij ING, ABN Amro en RBS.

Na mij carrière in het bankwezen werkte ik als Investment Manager bij verschillende fondsen. Ik deed daar ervaring op bij het beoordelen van investeringsproposities en het managen, herfinancieren en herstructureren van lening portfolio’s.

In verschillende rollen heb ik intensief gewerkt aan diverse financiële herstructureringen. Sinds een aantal jaren doe ik dat als adviseur. Met commercieel gevoel, inhoudelijke kennis en aandacht voor ondernemers vind ik de praktische oplossingen.

 • Kennis van financiering van renewable energy projecten
 • Benaderen van situaties op objectieve, analytische en logische wijze
 • Vertalen van conclusies uit een gedegen analyse naar heldere doelstellingen  
 • Verbinden van stakeholders aan een afgewogen oplossing

Paul Vervoort

Partner.

Paul@crescera.nl
+31 6 516 63 483

Ik help ondernemingen bij het beschermen en verbeteren van waardecreatie in situaties waarin deze onder druk staat. Zowel in fasen van groei als van volwassenheid en neergang werk ik met u aan een heldere strategie, waardebepaling en optimale waarde ontwikkeling van uw onderneming en leg daarmee een stevige basis voor het verkrijgen van een passende financiering. Daarbij profiteer ik van de specialistische kennis en meer dan 20 jaar advieservaring die ik bij de vooraanstaande advieskantoren en als zelfstandige heb mogen opdoen.

Ik heb mijn ervaring met herstructureringen en waardecreatie opgedaan in verschillende hoedanigheden, zowel als adviseur als investeringsprofessional en schrijf regelmatig over herstuctureringsvraagstukken. Zie bijvoorbeeld mijn boek:’Uit de apenval; het redden van bedrijven in nood en het voorkomen van verval’

 • Gestructureerd en resultaatgericht
 • Meer dan 20 jaar ervaring op het snijvlak van strategie, waardering en herstructurering
 • Concretiseert oplossingsrichtingen naar waarde en uitvoerbare projecten

Niek Eeftink

Associate.

Niek@crescera.nl
+31 (0) 6 81257337

Tijdens het behalen van mijn bachelors in business administration aan de Nyenrode New Business School in Amsterdam en BA in Business Management in London werd mijn interesse in Finance steeds sterker. Mijn interesse volgend heb ik een Master in Corporate Finance aan SDA Bocconi in Milaan en MSc in Global Finance aan Fordham University in New York gehaald. Na mijn afstuderen heb ik bij twee banken stagegelopen: eerst M&A bij Mediobanca London en daarna Equity Capital Markets bij ABN AMRO in Amsterdam.

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan bij Crescera waar ik het inmiddels meer dan een jaar naar mijn zin heb. Naast het inzetten van mijn analytische vaardigheden en kennis haal ik voornamelijk energie uit het doorlopen van een compleet proces, van begin tot eind, én de direct waarneembare waarde die je kan creëren voor een klant.