Desktop situation showing tablet pc and paperwork

Restructuring

Een herstructurering van uw financiering kan uw organisatie helpen met extra financiële ruimte,  indien deze te maken krijgt met tegenwind. Als management kunt u de energie dan richten op het herstel en weer gezond en rendabel maken van uw onderneming.

Restructuring van uw financiering

Als ervaren restructurers zoeken wij naar oplossingen. Het kan zijn dat tijdelijke verruiming van de voorwaarden voldoende is, maar wellicht moet ook de financieringsstructuur aangepast worden. Wat is herstructurering dan precies? Dit kan divers zijn. Moet er schuld worden geruild voor meer risicodragend kapitaal, alternatieve financieringsbronnen worden aangeboord of dient er zelfs een volledige herstructurering plaats te vinden. In alle gevallen beschikt Crescera over voldoende expertise en nemen wij als uw restructuring adviseur dit tijdrovende traject uit handen. Als uw organisatie behoefte heeft aan een financial restructuring, dan kan u het volgende van ons verwachten:

  • Ervaren gesprekspartners in de gesprekken met de financier(s)
  • Uitwerken van verschillende herstructureringsvoorstellen
  • Volledig management van het proces van financiële herstructurering

Restructuring bij Crescera : financiële herstructurering door experts

In de jaren dat wij in de restructuring praktijk van banken hebben gewerkt hebben wij ervaren dat hoe ingewikkeld de uitgangspositie ook is, er altijd oplossingen zijn. Op deze manier is het mogelijk herstructurering van schulden mogelijk te maken. Wij zijn graag bereid u in deze lastige periode te assisteren bij gesprekken met (bestaande) financiers. Uiteraard zullen wij ook herstructureringsvoorstellen doen en voeren wij indien gewenst namens u de onderhandelingen met de financiers en andere stakeholders.

 

Restructuring nodig bij uw organisatie? Crescera is uw partner

Heeft uw organisatie behoefte aan restructuring? Crescera helpt u graag verder bij de financiële herstructurering. Wij denken graag met u mee om uw organisatie er weer bovenop te helpen en klaar te maken voor de toekomst. Druk op onderstaande “Contact” button en vul ons formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook is het natuurlijk mogelijk om ons telefonisch of per mail te bereiken. Bel ons op +31 06 237 18 107 of mail op info@crescera.nl.

Contact