Debt advisory.

Wij realiseren financieringsvoorwaarden die u een sterke uitgangspositie geven om uw ondernemingsdoelstellingen te halen.

Inventariseren en informeren

Ons debt advisory-traject start met een inventarisatie van uw wensen en doelstellingen, gevolgd door een analyse van de financiƫle informatie. Op basis hiervan stellen we samen de gewenste financieringsstructuur en voorwaarden voor uw onderneming vast. Daarna stellen we een informatiememorandum op dat we met een aantal financiers zullen delen en bespreken.

Documenteren en faciliteren

Na de onderhandelingen met financiers over de voorwaarden volgt de volgende stap in het debt advisory-proces. Hierbij begeleiden we het documentatieproces tot en met het beschikbaar stellen van de kredietfaciliteiten. Als uw debt advisor vinden wij het belangrijk om de financiering te blijven monitoren. Uw onderneming staat tenslotte niet stil en wij groeien graag met u mee.

Wat mag u van ons verwachten:

  • Hands-on executie van uw transactie
  • De meest passende financiering
  • Prettige en strategische gesprekspartner

GeĆÆnteresseerd in debt advisory?

Crescera komt graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Ons doel is het opbouwen van een duurzame relatie waarin wij u helpen de groeidoelstellingen van uw onderneming te realiseren. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 20 211 7666, of te mailen naar info@crescera.nl.