Business Review & Valuation.

Wanneer u keuzes wilt maken met mogelijke aanzienlijke financiële consequenties, zijn wij uw partner om helder te krijgen waar de onderneming of zorginstelling nu staat en waar de grootste kansen liggen.

Positie bepalen

Keuzes worden gemaakt op basis van inzicht in de positie van de onderneming of zorginstelling. Een Business Review biedt inzicht in de mogelijkheden, beperkingen en uitdagingen ten opzichte van de belangrijkste ontwikkelingen buiten en binnen de onderneming of zorginstelling.

Kiezen en uitvoeren

Vanuit dit inzicht in de positie helpen we u om de keuzes te maken. We zorgen ervoor dat alle keuzes concreet worden gemaakt en houvast bieden voor succesvolle uitvoering.

Wat mag u van ons verwachten:

  • Deskundige en ervaren begeleiding gedurende het complete proces
  • Ons team vormt een hecht team met uw organisatie
  • Grondig doorgerekende plannen die een scherp inzicht geven in de ontwikkeling van de financiële positie van uw onderneming of zorginstelling

Geïnteresseerd in Business Review & Valuation?

Crescera komt graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Ons doel is het opbouwen van een duurzame relatie waarin wij u helpen de groeidoelstellingen van uw onderneming te realiseren. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 20 211 7666 of te mailen naar info@crescera.nl.