Desktop situation showing tablet pc and paperwork

Debt Advisory

Wij realiseren met debt advisory optimale financieringsvoorwaarden die uw onderneming of instelling de ruimte bieden om haar doelen te bereiken.

Debt advisory Nederland

Als u op zoek bent naar een juiste debt advisory partner in Nederland, dan zit u bij Crescera helemaal goed. Ons debt advisory proces start met de inventarisatie van de wensen en doelstelling(en) en analyse van de financiële informatie. Op basis hiervan stellen we samen de gewenste financieringsstructuur en – voorwaarden voor uw onderneming vast. Vervolgens schrijven wij een informatiememorandum dat we met een aantal financiers zullen delen en bespreken. Wat u van ons kan verwachten:

  • Efficiënte procesgang
  • De beste, passende financiering
  • Prettige en strategische gesprekspartner

Debt advisory door jarenlange kennis en ervaring

Doordat wij jarenlange kennis en ervaring in de financieringsmarkt hebben, zijn wij als debt advisor in staat voor u scherpe voorwaarden en gunstige condities uit te onderhandelen. Als debt advisors weten we wat er mogelijk is, maar ook waar de grenzen liggen. Dat zorgt voor een efficiënt proces. Met debt advisory van Crescera wordt dat proces u volledig uit handen genomen. Daarbij stemmen we uiteraard alle keuzes met u af en informeren u volledig. Na de onderhandelingen met financiers volgt de volgende stap in het debt advisory proces. Hierbij begeleiden we het documentatieproces tot en met het beschikbaar stellen van de kredietfaciliteiten.

Als uw debt advisor vinden wij het belangrijk om de financiering te blijven monitoren. Uw onderneming staat tenslotte niet stil. Wij groeien graag met u mee.

 

Debt advisory nodig? Kom in contact met Crescera

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van debt advisory? Crescera komt graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Ons doel is het opbouwen van een duurzame relatie, waarin wij u helpen te groeien als onderneming. Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +31 06 237 18 107 of mail ons op info@crescera.nl. Nog gemakkelijker is om te klikken op onderstaande contact button, waarna u ons contactformulier kan invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact