arjan-pasfoto

Arjan de Wit

Partner

In de zeven jaar tot januari 2018 was ik bij Rabobank Financial Restructuring & Recovery (FR&R) verantwoordelijk voor verschillende herstructureringstransacties van internationale beursgenoteerde en middelgrote ondernemingen en lid van de kredietcommissie binnen FR&R. Met scherpe analyses ben ik in staat om complexe problemen tot de kern terug te brengen. Mijn oplossingen zijn origineel, bestendig en gebaseerd op uitgebreide kennis van de verschillende financieringsmogelijkheden. Als uw debt advisor zet ik mijn uitgebreide netwerk en kennis van de (her)financieringsmarkt optimaal voor u in.

  • Heeft 20 jaar ervaring in het bankwezen met klanten van kleinbedrijf tot beursgenoteerd
  • Kent de mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering
  • Vindt originele oplossingen en realiseert ze

Contactinformatie Arjan de Wit

E-mailadres:
arjan@crescera.nl

Telefoonnummer:
+31 6 129 79 927